Roar Atletik er Roskildes unge og friske atletikklub.

Vi er måske ikke den største klub, men til gengæld er vi rigtig gode og har fokus på kvalitet fremfor kvantitet, og kan skabe udvikling både på det personlige plan og rent resultat mæssigt. 

Download og/eller print vores velkomstfolder : klik her

Kontakt klubbenklik her

Roar Atletik og atletik generelt kan sammenlignes med The Big Five

 

§  Elefanten : kendetegnet for sin  klogskab, styrke og er meget social anlagt

§  Leoparden : kendetegnet for sin smidighed og hurtighed

§  Løven : kendetegnet for sin spændstighed og sammenhold

§  Bøflen : kendetegnet for sin styrke og  temperament

§  Næsehornet : kendetegnet for sin styrke og udholdenhed

På samme måde er atletikken og Roar Atletik kendetegnet indenfor løb, kast og spring med styrke, smidighed,spændstighed, hurtighed, udholdenhed, konkurrence temperament, klogskab, sammenhold og socialt miljø.

Roar Atletik har fokus på alle atletikkens discipliner, som foregår på et atletikstadion, både inden for løb, spring, kast samt i kombination med hinanden.

Klubben tilbyder træning indenfor baneatletik for alle aldersgrupper, børn, unge, senior og veteraner på alle niveauer, både indenfor bredden og eliten.

Træningen er tilpasset den enkeltes behov, ambitioner og niveau, og foregår på en seriøs måde, som tager hensyn til både høj kvalitet og det at have der sjovt samtidigt.

Trænerne er alle meget engageret og uddannet på højt niveau, og hvor lysten til at være træner primært er p.g.a af kærligheden til atletikken og lysten til at udvikle den enkelte atlet.

Her på siden kan du læse om alt vedr. klubben, lige fra træningstider, hvad det koster og hvem du kan henvende dig til, hvis du har lyst til at dyrke atletik.