2 fra Roar Atletiks bestyrelse, ungdoms bestyrelsesmedlemmet Saef og formanden Jesper, havde taget bilen til Nyborg på Fyn i weekenden den 2+3 november, for at deltage i Dansk atletiks årsmøde 2019...

Her kan du læse om Saef's personlige oplevelser til hans DAF årsmøde debut....

 

Alt, i alt: Min passion for at lære og stifte, flere nye bekendtskaber, med foreningen/-er, atletikforbundet og nye mennesker er blevet styrket til årsmødet.

 DAF’s årsmøde har været meget spændende og lærerigt, fordi årsmødet har givet mig et meget bedre indblik i hvad der sker indenfor atletikken og baggrunden for de forskellige beslutningerne som der bliver taget. og det er en oplevelse jeg længe vil huske. Og jeg ser frem til at kunne deltage i lignende en nær fremtid

 En fantastisk oplevelse. Dejligt selskab med gode dialoger, og spørgsmål værd at reflektere over, og som prikken over i’et, god mad til alle, økologisk og vegansk.

Det er rart at sidde sammen med personer, som alle med fællesformålet, at fremme atletikken, interesserede sig for innovative og kreative idéer og deler deres egne holdninger. Jeg håber idéerne bliver taget i betragtning og ikke bliver tilsidesat, som DAF ellers traditionelvis, har gjort. Der var naturligvis nogle afvigelser, da ikke alle var villige til at imødekomme de nye idéer og tanker, positivt.

 Jeg blev positivt overrasket da vi havde tjekket ind på hos Sinatur hotel. Værelserne var dejlige og trods sengen ikke var særlig bred fik jeg mig en dejlig nats søvn. Efter en forunderlig dag, aften og nat.

Til gallamiddagen og under awardaftenen sad jeg på bord med 3 mænd og nogle af de unge fra aspirantnetværket, hvor jeg både mødte søde unge mænd og kvinder, såvel som formanden og direktøren for DAF og sammen med dem gjorde. Jeg førte mest ordet ved vores bord, og for at løsne spændingen, som der typisk er imellem de voksne og de unge, startede jeg med en navneleg og det var alle parter meget åbne for. Og dette satte altså gang i den fortræffelige aften som vi alle kan se tilbage på.

Maden var god, men den restaurantoplevelse jeg kunne have håbet på, var der ikke.

Jeg havde glædet mig og var spændt på hvad der skulle komme til at ske på årsmødet og det var delvis forvirrende. Vi blev hver især delt op i 3 konferencer, Konference for Aspiranter, Masters (65+) og mesterskabsarrangører, hvor vi efterfølgende blev kaldt ind til en stor fælles konference for alle 3 parter.

Jeg var med for at have et indblik i hvordan det er art DAF arbejder og for at stifte flere bekendtskaber og få mig noget erfaring, som observatør, men det gik ikke sådan til, Da jeg trådte ind i aspirantnetværket gik jeg fra observatør til aktør, for det var ikke nemt at bakke ud , efter at blive bedt om er der skulle taget initiativ som resulterede i nogle gode idéudvekslinger mellem os i aspirantnetværket som vi efterfølgende skulle koge ned, som lederen af aspirantnettet skulle fremlægge.

Dagsplanen der blev sat var fin og struktureret den efterfølgende dag, men jeg fandt dog nogle huller, og så klart at DAF var tvunget til at tage nogle beslutninger, som jeg ikke er overbevist om at de vil tage.