En dejlig og hyggelig søndag den 3. januar i Hvidovre hallen til årets første indendørs stævne, i selskab med flere engageret og spændte Roar Atletik atleter.

Nu skulle det vise sig hvordan vintertræningen har forløbet indtil nu…

 

Klubben har repræsenteret med atleter fra alle vores træningshold - lige fra mikro/makro holdet, all round 10-13 år ungdomsholdet samt masters.

 

Alle gik til den med stor energi, og 4 af atleterne var lidt mere spændte end normalt, da det var deres første atletik stævne.

 

I den kvindelige mastersgruppe stillede Mette op i længdespring, hvor hun satte en rigtig flot ny dansk indendørs rekord for K45-49 – stor tillykke til Mette.

 

Hos pigerne var Sarah med i 8-9 års gruppen, efter hun nu er rykket et årgang op, og selv om konkurrencen var meget hårdere end tidligere, fik hun gode resultater med hjem i sin 3 kamp(50m, længde og kugle)

 

Fra mikro/makro holdet var debutanten Aksel og så i 8-9 års gruppen meget stolt af  sin bronze medalje i skumspyd, og han var også meget tæt på at komme i finalen i 50m.

 

Storebror Emil var også til sit første stævne og  fik en god oplevelse i din 3 kamp (50m længde og kugle).

 

Fra ungdomsholdet 13 år og ældre havde vi 3 atleter med. 2 debutanter Mads i 14/15 år samt Yannick i 16/17 års gruppen samt mangekæmperen Andreas også i 16/17 års gruppen

Mads var med i en 3 kamp, og fik en bronze med hjem i længdespring,  og en masse god erfaring.

Yannick fik også en god oplevelse i længde og 50m hvor han vandt begge øvelser i pæne resultater.

Andreas vandt højdespring lidt under normalt niveau, men alligevel en godkendt konkurrence, desuden satte han ny PR i 3-spring.

Andreas var i direkte højdesprings konkurrence med Ralph i M60-64 års gruppe, hvor Ralph var meget tæt på en ny dansk rekord – men den må han have til gode til næste stævne.

 

Alt i alt en god oplevelse, hvor trænerne Mathias og Jesper tog hjem med en god fornemmelse af, at der fortsat vil være god positiv udvikling resten af indendørs sæsonen.