Halløjsa en debut for Roar Atletik's 4 debutanter til "Årets 4 kamp" der blev afholdt af og hos Sparta ...

 

Klubben havde 4 atleter med hvor Mille og Ronja i pigegruppen 15 år skulle gennemføre 60m hæk. længdespring, kuglestød g en afsluttende højdespring. ...

Brøderne Saef og Zulfikar stillede op i drenge gruppen 18 år i øvelserne 60m hæk, stangspring, kuglestød og længdespring.

Saef fik en meget dramatisk og uheldig start på stævnet, da han styrtede underopvarmningen til hækken, og slog sine knæ rigtig meget... Dette afholdte ham dog ikke fra at gennemføre hele 4 kampen, men han var selvfølgelig præget af det slemme styr. Saef bedste resultat blev i kuglestød..

Zulfikar, fik en god mangekamps oplevelse og gennemførte en rigtig flot 4 kamp, hvor særligt hækken og stangspring var hans bedste øvelser.

Hos pigerne fik både Mille og Ronja nogle rigtig gode erfaringer, og positive oplevelser med hjem. Her var særligt hække noget af en mental udfordring, som heldigvis fik en rigtig positiv afslutning. Ronja fik nogle gode kuglestøds resultater med hjem, mens Mille nok syntes at hendes højdespring var den bedste øvelse.

 

De 4 debutanter og deres træner fik helt sikkert nogle gode ting med hjem som der kan arbejdes videre med i den daglige træning.

Alle fik således en god og positiv oplevelse, så mon ikke at klubben har fået nogle flere ind  i Roar atletik mangekampsgruppe til de kommende stævner.  

Stor talk til Sparta for et rigtig godt og hyggeligt stævne

se flere billeder her:

se alle resultaterne her